Diamantboring nær Farum & København

forside-diamantboring

Vikke ApS er jeres professionelle samarbejdspartner, hvis I skal have foretaget en diamantboring

Vores diamantboring sætter hårdt mod hårdt

Med en diamantboring kan vi sætte hårdt mod hårdt – dvs. at vi med det stærkeste materiel kan bore igennem de hårdeste materialer. Det gør diamantboring til den ultimative løsning, når der skal foretages en boring igennem fx beton eller jern, som ingen almindelige boringer med boremaskiner vil kunne klare.

Hos Vikke ApS lever vi af tilfredse kunder. Derfor er vores diamantboring også udført med minutiøs nøjagtighed, ekstrem høj præcision og en effektiv rengøring bagefter – en af fordelene ved diamantboring er, at der sker meget lidt tilsmudsning.

Kort om diamantboring

Med diamantboring laver man en præcisionsboring gennem gulve, lofter eller vægge. Det bruges især, når man ønsker, at der skal bores huller til ventilation, kabelføringer, ledninger eller nye rørføringer, eller hvis der skal etableres nye trappeskakter.

At arbejde med diamantboring med bor og klinger, der er udstyret med kunstige diamanter, blev udviklet op gennem 1960’erne. Vi laver altså ikke diamantboring med ægte diamanter, men bruger kunstige, krystalliserede diamanter, der sidder på boreudstyret. Disse diamanter er årsag til værktøjets ekstreme styrke og skarphed, når vi borer i fx jernbeton eller granit.

Vikke ApS kan som eksperter udføre enhver opgave inden for diamantboring. Netop fordi vi arbejder med det bedste udstyr til diamantboring, der findes på markedet, kan vi sikre, at der ikke bliver behov for særligt efterarbejde eller reparationer.

Store fordele ved diamantboring

Der er store fordele ved diamantboring, fordi man kan gennembryde selv de hårdeste materialer:

 • Beton
 • Jern
 • Asfalt
 • Granit
 • Sten
 • Fliser

Yderligere har diamantboring de fordele, at

 • den er ekstrem præcis
 • den finder den korteste lige vej fra punkt A til B
 • man undgår at ødelægge mere af muren eller overfladen, udover det område, der skal bores igennem
 • man slipper for vibrationer eller rystelser i bygningen
 • der er færre støjgener end ved hugning

Diamantboring velegnet, hvor der skal tages særlige hensyn

Netop fordi der ikke forekommer rystelser i en bygning, på samme måde som ved mere regulær hugning, og fordi man slipper for vibrationer, er diamantboring også meget velegnet, når der skal skæres og bores på hospitaler, plejehjem og andre institutioner, hvor et særligt hensyn er påkrævet.

Vikke ApS har stor erfaring med diamantboring netop på institutioner, som også kræver, at de mennesker, der håndterer diamantboringen, er pålidelige og meget omgængelige. Og så lægger vi vægt på en kompetent rådgivning af alle vores kunder – så du får den ydelse, du præcist har brug for.

Kontakt os om diamantboring – vi kører i hele Storkøbenhavn

Vi kører dagligt ud fra Farum til hele Storkøbenhavn og kommer gerne forbi for at give dig et uforpligtende tilbud på diamantboring, naturligvis efter at have drøftet dine ønsker med dig. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 20 80 42 70 – så er vi på vej.

Spørgsmål?

Ring på
20 80 42 70
og hør nærmere om
mulighederne.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring og modtag et tilbud på ventilationsrens i dag!

1: Videogennemgang

Tilbud

2: Prisoverslag

Rensning af ventilation

3: Rensning

4: Dokumentation