Nedrivning i Farum & København

forside-nedrivning

Søger du et professionelt firma til nedrivning af vvs og ventilations installationer? Så kontakt Vikke ApS

De fleste betragter nedrivning som en af den type opgaver, der bare skal overstås og helst i går

Hos Vikke ApS har vi stor erfaring med nedrivning, hvad enten det drejer sig om svært tilgængelige kanaler eller store ventilations aggregater.

Vikke ApS har ekspertise og det rette maskinel til nedrivning, og udfører opgaver for både private, virksomheder, organisationer, kommuner og offentlige institutioner. Netop med udgangspunkt i en stor erfaring og et rigtigt dygtigt team til nedrivning, kan vi finde den optimale løsning til dig, når du står med et behov for nedrivning. Vi evner altid at sætte os i kundens sted, så vi kan løse enhver opgave bedst og hurtigst muligt, og til den rigtige pris.

Miljøet skal også tilgodeses ved nedrivning

Hos Vikke ApS har vi solid viden om affaldshåndtering. Ved en total nedrivning bortskaffer vi alle demonterede effekter.

Det betyder, at vi også varetager en korrekt affaldshåndtering, hvor vi sørger for, at alt affald, byggematerialer med mere bliver bortkørt til kommunalt godkendte modtagestationer, således at det hele håndteres miljømæssigt lovligt.

Sikkerhed og tryghed ved demontage og nedrivning

Når I bestiller en demontage opgave, uanset omfanget og beliggenheden, holder vi jer løbende orienteret om opgavens forløb og omfang. Hos Vikke ApS har vi styr på reglerne og er jeres seriøse samarbejdspartner, når I står og mangler en seriøs nedrivningsleverandør.

I skal føle jer trygge og velinformerede, både inden vi igangsætter opgaven med nedrivning og gennem hele processen. Derfor besigtiger vi sammen med jer projektet, så I kan få en pris, en tidshorisont og fastlagt løsningen af opgaven.

Få et tilbud på demontage i Storkøbenhavn

Vi kører hver dag ud fra Farum til hele Storkøbenhavn og kommer gerne forbi for at besigtige en opgave med henblik på nedrivning, og naturligvis vil vi gerne give jer et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 20 80 42 70 – så er jeres samarbejdspartner inden for nedrivning på vej.

Spørgsmål?

Ring på
20 80 42 70
og hør nærmere om
mulighederne.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ventilationsrens - Rensning af Ventilationskanaler - Procedure

1: Videogennemgang

Tilbud

2: Prisoverslag

Rensning af ventilation

3: Rensning

4: Dokumentation