Rensning af ventilationskanaler

rensning af ventilationskanaler | rensning af ventilationskanaler københavn | rensning af ventilationskanaler farum

Har du mistanke om, at der sidder snavs og fedtaflejringer i jeres ventilationsanlæg? Så lad Vikke ApS stå for en rensning af ventilationskanaler på hele Sjælland!

EN PROFESSIONEL RENSNING AF VENTILATIONSKANALER I FARUM & KØBENHAVN

Hvis du har mistanke om, at der er for meget støv, svampesporer eller andre partikler i dit kanalsystem. Er det en rigtig god idé at få renset ventilationsåbningerne, dette bliver også kaldet for kanalrensning. En sådanne rensning af ventilationskanalerne skal altid udføres af fagfolk udstyret til at håndtere en kanal korrekt. Hvis der er meget snavs i en ventilationskanal, kan det føre til et stort unødvendigt energiforbrug. Derfor anbefales det også at rense ventilationsåbningerne med en fast frekvens, for at undgå tilstopning eller nedsat ydeevne så meget som muligt.

Rensning af ventilationskanaler og anlæg er også forebyggende!

Den vigtigste regel når man har et ventilationsanlæg er, at man ikke må forsømme rensning af ens ventilationskanaler. Da der kan opstå alvorlige problemer med anlægget med tiden:

  • Forhøjet CO2 i lokalerne
  • Øget varmeudvikling i lokalerne
  • Stort energitab på ventilationsmotoren
  • Øget risiko for hovedpine, allergi og træthed
  • Stigende luftfugtighed, som fremmer råd, skimmel og bakterier
  • Risiko for brand, da støvet eller fedtet i kanalerne er let antændeligt

Hvis man ikke får renset ens ventilationskanal kan det blive utrolig dyrt på kort tid, da priserne også kan stige rent økonomisk. Ud over priserne så skal ens egen, medarbejdernes og beboernes velfærd også være i fokus. Da man kan tage megen skade af dårlig ventilation. Til sidst vil man også mindske brandrisikoen – hvilket jo i selv sig burde være argument nok, til at have en fast serviceaftale.

Vikke ApS kører ud fra Farum til hele Sjælland, og kan kontaktes enten via kontaktformularen, eller ved at I ringer til os på tlf. 20 80 42 70.